PADI - RNLI Sea Survival Diver 

 

NIEUW in 2017!!!

Duik veilig! Als je op zee in gevaar bent en je weet wat je moet doen, maakt dit een verschil tussen leven en dood. Je kunt sneller gered worden of je voorkomt de gevaren en je zorgt ervoor dat je de juiste uitrusting bij je hebt.

De RNLI Sea Survival Diver zorgt dat jij de juiste vaardigheden en kennis ontwikkeld om te kunnen overleven. De specialty is ontwikkeld in samenwerking met de Britisch Diving Safety Group (BDSG), zie de film hieronder.

Wat ga je leren?

Je maakt twee duiken om de vaardigheden en technieken die je geleerd hebt te beoefenen. Deze Specialty geldt mee voor je PADI Master Scuba Diver brevet.

Voor wie is deze Specialty bedoeld?

Duikers die plannen hebben om op zee te gaan duiken, zoals de Noordzee of op vakantie in een exotisch oord, voor bootduikers of zij die voor het eerrst naar Zeeland gaan, kunnen baat hebben bij deze Specialty. Minimum leeftijd is 12 jaar en het brevet (Junior) Open Water Diver.

Kosten: 129 euro

Luister hier naar het verhaal van Paul Gibson die daadwerkelijk in de problemen kwam op zee, maar dankzij de PADI Sea Survival vaardigheden overleefde (Engels)